MY THAI

MY THAI Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 477 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Thai. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:39 The food is good, but delivery took more than 3 hours!!
19 sep 2022 om 8:20 Eten was lekker vers en weer lekker als altijd.
15 sep 2022 om 18:04 The food was EXTREMELY salty it almost makes you think it's illegal. Zero authentic thai taste whatsoever. Disappointment
11 sep 2022 om 20:50 Waardeloos, saus was waterig geen enkele spoor van kokos, never nooit weer, ruim op tijd besteld te laat gebracht. Veel te duur voor wat je krijgt, prullenbak heeft gesmuld.
10 sep 2022 om 16:00 De smaak was goed maar wat een super kleine porties voor een nogal prijzig tarief. Eten kwam ook lauw aan en de sause liep de zak in. Thaise kroepoek, een ruime witte zeer smaakloos kroepoek, kun je echt niet verkopen. Zelfs conimex overtreft hier.
10 sep 2022 om 8:45 The delivery time was almost 2 hours. By the time the food was delivered, it had mostly cooled off and we received the wrong drinks. The Phad mie didn’t taste very good but the curry was ok.
1 sep 2022 om 8:48 De soep was niet de Tom Kha Kai die ik besteld heb. Was alleen water met een zoete smaak en veel champignon. Het leek alsof de maaltijden waren aangebrand.
30 aug 2022 om 0:26 Delivery guy was nice. Food was okay, but rather adjusted to the Dutch palette.
29 aug 2022 om 18:10 Snelle en vriendelijke bezorging. Helaas waren jullie mijn blikje drinken vergeten, alsmede de saus bij de viskoekjes. Eten was verder wel okay, maar beetje taai en niet echt Thai...
28 aug 2022 om 1:20 Het is authentieke Thai, maar niet op een goede manier. Salade te zout, groene curry gewoon niet lekker. De bezorging was zeer traag. Ik ga hier niet meer bestellen.
27 aug 2022 om 10:46 Bezorging was prima. Maar het eten minder en niet lekker Thais.
27 aug 2022 om 8:36 Alles dik voor elkaar