MY THAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Thai. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 8:36 De levertijd was een uur, maar dat was netjes aangekondigd, het eten was fantastisch. De kip sate was een mooie portie en net als de de andere gerechten heerlijk van smaak. Alles proefde goed en vers!
20 apr 2024 om 23:37 Heerlijk.!,
19 apr 2024 om 21:03 Beoordeling komt eerder dan bezorging die 2 uur duurde Gerecht is over algemeen iets te zout ,koude salade maaltijd en warme maaltijd moet altijd gescheiden houden zo behoudt je de kwaliteit van de sla
16 apr 2024 om 22:35 Was weer top
16 apr 2024 om 19:46 Maaltijd was prima kwaliteit zoals we hadden verwacht! Voor herhaling vatbaar.
15 apr 2024 om 10:33 Rode curry was zeker lekker, maar wel weinig voor die prijs. De Papaya salade was niet lekker, veel te veel vis saus en te zout. Ik ga hier niet meer bestellen vrees ik.
10 apr 2024 om 18:37 Vaker hier eten besteld en de massaman curry was zoals gewoonlijk lekker, maar dit was de verschrikkelijkste pad thai met kip ooit. Dit waren gewoon zoete geroerbakte noedels, totaal geen authentieke smaak en smaakloze viskoekjes zonder saus.
2 apr 2024 om 9:31 Goed eten. Tais blijft altijd wel duur. iets wat ik niet zo goed begrijp. het blijft kip met rijst en groente. Voor twee personen allebei een gerecht en 4 viskoekjes € 52,45 betaald.
2 apr 2024 om 8:26 Altijd goed, altijd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Altijd lekker!
25 mrt 2024 om 21:43 Vriendelijke bezorger en het was op tijd. Het was voor ons de eerste keer. Jammer dat het koud was.
22 mrt 2024 om 18:24 Eten was snel klaar
16 mrt 2024 om 22:38 Zoals altijd weer heerlijk eten de rund is een aanrader bezorging was ruim optijd en een beleefde bezorger!!!