MY THAI

MY THAI Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 146 beoordelingen
26 sep 2021 om 8:50 Order was paid but never delivered! We waited for over 90 mins until we realised the restaurant has been closed already. Will send a mail to customer service right away. Never happened to me before!
25 sep 2021 om 21:10 Delivery time was EXTREMELY long. It was meant to be 60 mins but it took More than 90 minutes! The ingredients of each dish should be described on the menu. I ordered fried rice with seafood, but it didn’t have seafood at all but beef and chicken.
25 sep 2021 om 10:24 darmklachten na eten van Mai Thai
24 sep 2021 om 19:56 Waardeloos. 2 uur zitten wachten. In de tussentijd gebeld, maar telefoon wordt niet beantwoord. Uiteindelijk met veel.excuses lauw eten gebracht in een kartonnen bakje da t al helemaal was vergaan van het vocht. Ik heb nog nooit zo slecht Thais gegeten!!
24 sep 2021 om 8:07 Erg lekker eten, super goede service !
23 sep 2021 om 21:30 Bezorging duurde meer dan twee uur lang…
19 sep 2021 om 10:16 Wij bestellen best vaak hier omdat het eten echt super lekker is!!! Goed ingepakt, warm, heel lekker, en snelle bezorging!! Aanrader!!
19 sep 2021 om 7:28 No order came.
19 sep 2021 om 0:07 SUPER LEKKER PAD THAI EVER!!!
16 sep 2021 om 1:36 T eten is altijd heerlijk, maar jullie vergaten dit keer wel m’n rijst erbij te doen.
15 sep 2021 om 21:29 Made fresh but way really, way too sweet. Pity as the overall quality and freshness is good! Please adjust the sweetness and we will be back!
13 sep 2021 om 0:51 Eten was smaakvol