MY THAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 723 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Thai. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 19:26 Eten was lekker en warm Vriendelijke bezorger
11 jul 2024 om 20:32 Extremely salty. Low quality ingredients.
9 jul 2024 om 20:14 Heerlijkenmaaltijd lekker versie en stond klaar toen ik het kwam afhalen een van de beste thaise tentje tot nu toe, zeer goede kwaliteit een heerlijk eten
6 jul 2024 om 20:17 Altijd lekker eten. Bestel er (te) vaak;) Eten is van goede kwaliteit, relatief snel bezorgd. Kan er altijd 2 dagen van eten Goede vriendelijke bezorging Kan gebeuren dat er wat vergeten wordt, maar 1 belletje en meteen extra nabezorgd. Toptent!
25 jun 2024 om 11:27 Op tijd en lekker Bedankt!
16 jun 2024 om 8:36 Papayasalade was lekker. Gehakte kip salade heerlijk en de groene curry was ook goed op smaak! Niks mis mee. Begrijp eigenlijk niet waarom ze niet meer sterren hebben.
28 mei 2024 om 22:31 voldoende maaltijd super heerlijk gegeten. Ik bestelde ergens anders, maar nu bestel ik bij my Thai.vriendelijk bezorger , kwam helemaal naar boven brengen .alvast bedankt .
27 mei 2024 om 21:54 Was erg lekker
27 mei 2024 om 11:36 masaman was slecht, curry redelijk
26 mei 2024 om 21:37 Uitstekende kwaliteit
26 mei 2024 om 20:48 Zeer slecht, eten was koud miste saus die normaal geleverd wordt, smaak was slap en gaf mij de indruk dat goedkope ingrediënten gebruikt zijn
25 mei 2024 om 10:37 Lekkere verse maaltijd smaken waren top ik heb heerlijk gegeten eten was snel en op tijd bezorgd. Eerste keer bestel en ben zeer te tevreden. Top tean en een goede aanrader.